Asutko maalla tai oletko muuttanut pois maalta? Haemme sinua etähaastatteluihin!

Haku on avattu!

Valtioneuvoston kanslia ja maa- ja metsätalousministeriö ovat käynnistäneet hankkeen, jossa halutaan selvittää ihmisten halukkuutta ja motiiveja muuttaa harvaan asutuille alueille eli maalle ja saaristoon. Haemme nyt maalle tai saaristoon muuttaneita henkilöitä kertomaan siellä asumisesta ja sinne muuttamisesta. Etsimme myös henkilöitä, jotka ovat muuttaneet maalle tai saaristoon jossain vaiheessa, mutta ovat päättäneet muuttaa sieltä pois.

Haastattelu kestää tunnin ja se tehdään Teamsin välityksellä. Haastattelua ei tallenneta. Haastatteluun voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella, jossa on kamera ja mikrofoni. Haastatteluaikoja on tarjolla klo 10-18 välillä. Voit kertoa sinulle sopivista aikatauluista hakulomakkeella. Haastatteluja tehdään loka-marraskuun vaihteessa alkaen ma 21.10.

Haastattelujen perusteella tehdään kooste, jota voidaan hyödyntää kannustimien ja palvelujen suunnittelussa. Muodollinen palkkio haastattelusta on 15e GoGift tai R-kioskin lahjakortti, jonka osallistuja saa itse päättää. Soitamme mukaan valituille!

Hae mukaan!

Sijainti

Online, verkkotutkimus

Aika

21.10.2024 - 01.11.2024

Palkkio

15e GoGift-lahjakortti tai R-kioskin lahjakortti

Kohderyhmä

Maalla asuvat tai asuneet

Aikaa tähän tutkimukseen:

10 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »