Osallistujat tutkimuksiisi| Osallistujarekrytointi tutkijalle ja kehittäjälle

Mikä on kohderyhmäsi? Testaamon kautta tavoitat kymmeniätuhansia suomalaisia. Toteuta käyttäjätestit, fokusryhmät, haastattelut ja workshopit. Valitse etänä, teillä tai meillä. Löydämme kriteeriesi mukaiset osallistujat, buukkamme ja ohjeistamme. Tutkimuksen jälkeen hoidamme palkkiot ja myös ne viralliset tulorekisteri-ilmoitukset.


Oikeat osallistujat vaivattomasti ja nopeasti

Rekrytoimme osallistujia Testaamon paneelista ja verkostoista sekä asiakkaan omasta rekisteristä. Rekrytoimme sekä B2C- että B2B-kohderyhmiä. Kauttamme tavoitat osallistujat esimerkiksi markkinatutkimuksiin, haastatteluihin ja käytettävyystesteihin. Tutkimustien Testaamolla on yli 10 vuoden kokemus rekrytoinneista. Meillä on osaaminen ja ymmärrys rekrytoinnin haasteista ja mahdollisuuksista. Tiedämme, että joskus projektillasi on tosi kiire. Voit luottaa silloin joustavaan tiimiimme ja aktiviisiin panelisteihimme.

Miten rekrytointi Testaamossa etenee?

1. Kerro meille rekrytointitarpeesi ja teemme tarjouksen.

2. Rekrytointi toteutetaan aikataulusi mukaan. Suosittelemme 1-2 viikon rekrytointiaikaa.

3. Yleensä haku toteutetaan sähköisellä hakulomakkeella. Toimita meille skriineri/kriteerit ja me käynnistämme haun kanavissamme.

4. Valitsemme tutkimukseen sopivat osallistujat, olemme heihin yhteydessä, aikataulutamme ja ohjeistamme heidät tutkimuksesta riippuen. Lähetämme tutkimusta ennen muistutusviestit.

5. Saat osallistujalistan. Peruutuksen sattuessa korvaamme osallistujan tai sovimme uuden ajan.

6. Haluatko, että hoidamme palkkiot puolestasi? Osallistujapalvelussa voit tilata meiltä osallistujille annettavien palkkioiden toimituksen ja lain mukaiset tulorekisterikirjaukset.
Periaatteisiimme kuuluu, että osallistumisesta saa aina palkkion. Suosittelemme palkkioksi 30-60€ arvoisia lahjakortteja.

Projekteissa huolehdimme henkilötiedoista GDPR:n mukaisesti ja varmistamme, että keskinäiset sopimusasiat ovat ajan tasalla ja tieto liikkuu niiden mukaisesti.

Rekrytoinnin lisäksi vuokraamme Tampereella tiloja haastattelujen ja testien toteuttamiseen ja moderoimme tilaisuuksia toimitiloissamme tai etänä. Kerätyn aineiston jatkokäsittelyssä auttaa mielellään Tutkimustien litterointi- ja sisältöpalvelut.Onko projektisi käynnistymässä? Kysy lisätietoja, pyydä esittely tai jätä tarjouspyyntö!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tavoitat meidät sähköpostitse testaamo(at)tutkimustie.fi ja puhelimitse 044 072 6266.


Esimerkkejä projektityypeistä ja hinnoista (alv 0 %)

Hinta muodostuu yleensä projektimaksusta, rekrytointimaksusta ja osallistujapalvelusta. Hintaan vaikuttaa mm. rekrytoinnin haastavuus, aikataulu ja rekrytoitavien henkilöiden kappalemäärä. Myös tutkimuksen toteutustavalla on merkitystä, verkkotutkimusten osallistujat ovat vähän edullisempia kuin paikan päällä osallistuvat. Hinta vahvistetaan tarjouksessa tapauskohtaisesti.


Ymmärrystä ja näkökulmia

KULUTTAJIA JA KANSALAISIA (B2C)

Projektimaksu 300–400 euroa, rekrytointimaksu 40–150 euroa per henkilö kohderyhmästä ja tutkimuksen toteutustavasta riippuen. Osallistujapalvelu sopimuksen mukaan + 15 euroa/osallistuja

Jos haluat kerätä tietoa laajemmalta joukolta, voit toteuttaa aineistonkeruun myös kyselynä kauttamme. Kohdennetut kyselyt ovat hyvä tapa täydentää laadullista aineistoa.


Syvempään asiakasymmärrykseen

REKRYTOINTI ASIAKASREKISTERISTÄ (B2C ja B2B)

Onko sinulla valmis asiakaslista? Valitse haastattelujen tai testien ajat. Sovimme rekisterin käytöstä GDPR:n mukaisesti. Kontaktoimme osallistujat, buukkaamme ajat ja hoidamme muistutukset. Ilmoita meille lopuksi osallistuneiden tiedot. Hoidamme palkkiot ja tulorekisteri-ilmoitukset.

Projektimaksu 300–500 euroa + 40 euroa/h. Osallistujapalvelu sopimuksen mukaan +15 euroa/osallistuja.


Kun haluat kaiken valmiina tuloksiin asti

MODEROINTI

Voimme hoitaa puolestasi myös moderoinnin. Viemme läpi haastattelut ja käyttäjätestit etänä tai tiloissamme. Palvelun sisältö tarpeesi mukaan: editoimme videot, kirjaamme keskeiset huomiot, litteroimme tai tekstitämme tallenteet. Kysy lisää!


Onko asiakkaasi ulkomailla?

Kumppanimme kautta myös kansainvälisten B2C kohderyhmien tavoittaminen on mahdollista.

Ota yhteyttä!


Asiakkaitamme ovat muun muassa UX-ammattilaiset, palvelumuotoilijat, tutkijat, tuotekehittäjät ja markkinoinnin asiantuntijat. Etsimme sinullekin sopivat ja motivoituneet osallistujat!


”Mahtavaa toimintaa, säästää omaa aikaani ja mahdollistaa käyttäjätutkimukseen keskittymisen. Mukavaa palvelua! Olen ollut todella tyytyväinen."

”Toimii hyvin, viesteihin vastataan nopeasti ja toimeksiannot toteutetaan tehokkaasti”

”Yhteistyö kanssanne on todella toimivaa. Tuntuu, että haluatte joustaa ja löytää meille osallistujat, vaikka välillä aikataulut tai muut ovat hyvinkin haastavia.”

”Homma toimii oikein hyvin ja viime vuonna "löytämämme" osallistujapalvelu on vielä tuntuvasti pienentänyt pudokkaiden määrää tutkimuksissa. Se on isosti mielenrauhaa tuova palvelu.”