Osallistujat tutkimuksiisi| Osallistujarekrytointi tutkijalle ja kehittäjälle

Mikä on kohderyhmäsi? Testaamon kautta tavoitat kymmeniätuhansia suomalaisia. Toteuta käyttäjätestit, fokusryhmät, haastattelut ja workshopit. Valitse etänä tai paikan päällä. Löydämme kriteeriesi mukaiset osallistujat, buukkamme ja ohjeistamme. Tutkimuksen jälkeen hoidamme palkkiot ja myös ne viralliset tulorekisteri-ilmoitukset.


Asiakkaitamme ovat muun muassa UX-ammattilaiset, palvelumuotoilijat, tutkijat, tuotekehittäjät ja markkinoinnin asiantuntijat. Etsimme sinullekin sopivat ja motivoituneet osallistujat!”Mahtavaa toimintaa, säästää omaa aikaani ja mahdollistaa käyttäjätutkimukseen keskittymisen. Mukavaa palvelua! Olen ollut todella tyytyväinen."

”Toimii hyvin, viesteihin vastataan nopeasti ja toimeksiannot toteutetaan tehokkaasti”

”Yhteistyö kanssanne on todella toimivaa. Tuntuu, että haluatte joustaa ja löytää meille osallistujat, vaikka välillä aikataulut tai muut ovat hyvinkin haastavia.”

”Homma toimii oikein hyvin ja viime vuonna "löytämämme" osallistujapalvelu on vielä tuntuvasti pienentänyt pudokkaiden määrää tutkimuksissa. Se on isosti mielenrauhaa tuova palvelu.”


Onko projektisi käynnistymässä? Kysy lisätietoja, pyydä esittely tai jätä tarjouspyyntö!

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tavoitat meidät sähköpostitse testaamo(at)tutkimustie.fi ja puhelimitse 044 072 6266.


Esimerkkejä projektityypeistä ja hinnoista (alv 0 %)

Hinta muodostuu yleensä projektimaksusta, rekrytointimaksusta ja osallistujapalvelusta. Hintaan vaikuttaa mm. rekrytoinnin haastavuus, aikataulu ja rekrytoitavien henkilöiden kappalemäärä. Myös tutkimuksen toteutustavalla on merkitystä, verkkotutkimusten osallistujat ovat yleensä edullisempia kuin paikan päällä osallistuvat. Hinta vahvistetaan tarjouksessa tapauskohtaisesti.


Ymmärrystä ja näkökulmia

Kuluttajia ja kansalaisia

Projektimaksu 300–400 euroa, rekrytointimaksu 40–150 euroa per henkilö kohderyhmästä ja tutkimuksen toteutustavasta riippuen. Osallistujapalvelu sopimuksen mukaan + 15 euroa/osallistuja

Jos haluat kerätä tietoa laajemmalta joukolta, voit toteuttaa aineistonkeruun myös kyselynä kauttamme. Kohdennetut kyselyt ovat hyvä tapa täydentää laadullista aineistoa.


Syvempään asiakasymmärrykseen

Rekrytointi asiakasrekisteristä

Hoidamme rekrytoinnit myös asiakkaiden omista rekistereistä. Valitse haastattelujen tai testien ajat ja jaa hakulinkki rekisterillesi. Me laadimme hakulomakkeen, kontaktoimme osallistujat, buukkaamme ajat ja hoidamme muistutukset. Ilmoita meille lopuksi osallistuneiden tiedot. Hoidamme palkkiot ja tulorekisteri-ilmoitukset.
Voimme myös kontaktoida osallistujat suoraan asiakkaan rekisteristä. Tällöin sovimme vielä erikseen asiakasrekisterin käytöstä GDPR:n mukaisesti.

Projektimaksu 300–500 euroa + 50 euroa/h. Osallistujapalvelu sopimuksen mukaan +15 euroa/osallistuja.


Kun haluat kaiken valmiina tuloksiin asti

Moderointi

Voimme hoitaa puolestasi myös moderoinnin. Viemme läpi haastattelut ja käyttäjätestit etänä tai paikan päällä Pirkanmaalla. Palvelun sisältö tarpeesi mukaan: editoimme videot, kirjaamme keskeiset huomiot, litteroimme tai tekstitämme tallenteet. Kysy lisää!


Onko asiakkaasi ulkomailla?

Kumppanimme kautta myös kansainvälisten B2C kohderyhmien tavoittaminen on mahdollista.

Ota yhteyttä!