Käyttöehdot

Testaamo on osa Tutkimustie Oy:tä. Rekisteröityessäsi Testaamo-paneeliin ja käyttäessäsi sivustoamme sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja.

1. Käyttöoikeus palveluun

Voit luoda Testaamoon yhden käyttäjätunnuksen. Rekisteröityessä on annettava oikeelliset omat tiedot. Meillä on oikeus sulkea käyttäjätunnuksesi, jos rikot näitä käyttöehtoja tai käytät palvelua epäsoveliaasti.

Saat Testaamo-palveluun rajoitetun käyttöoikeuden. Et saa käyttää palvelua niin, että se aiheuttaa kohtuutonta kuormaa verkolle tai palvelulle tai niin, että se haittaisi toisten käyttäjien toimintaa. Et saa antaa käyttäjätunnustasi ulkopuolisten saataville.

Meillä on oikeus purkaa käyttöoikeutesi välittömästi, jos katsomme sen tarpeelliseksi. Sinä voit purkaa käyttöoikeutesi ilmoittamalla siitä asiakastukeemme. Tällöin poistamme käyttäjätunnuksesi.

2. Käyttäjätiedot

Rekisteröitymisen lisäksi voimme kerätä palvelussa tietoja kyselyillä. Voit täyttää kyselyn ja hakea osallistujaksi tutkimuksiin, vaikka et ole liittynyt tai et halua liittyä Testaamoon.

Emme luovuta mitään tietoja sinusta ilman suostumustasi. Testaamo-palvelussa kerättävien tietojen rekisteriseloste ja tietosuoja on kerrottu sivulla Rekisteriseloste js tietosuoja.

3. Maksut ja veloitukset

Testaamoon rekisteröityminen on osallistujille maksutonta. Asiakkaat saavat tutkimuksensa näkyviin Testaamon sivuille sopimuksen mukaista maksua vastaan.

4. Palvelun tuottaminen

Toimitamme palvelun parhaaksi katsomallamme tavalla. Pyrimme kehittämään palvelua ja huolehtimaan sen häiriöttömästä toiminnasta. Meillä on oikeus tehdä muutoksia Testaamo-palveluun tai johonkin sen osaan. Jos muutokset ovat sellaisia, että ne aiheuttavat toimenpiteitä myös käyttäjältä, ilmoitamme muutoksista hyvissä ajoin etukäteen.

Palvelut ovat pääsääntöisesti käytettävissä keskeytyksettä, ellei toisin ilmoiteta. Poikkeuksia tähän aiheuttavat palveluntarjoajan huoltokatkot, tekniset ongelmat ja päivitystyöt sekä mahdolliset kolmannesta osapuolesta johtuvat syyt. Meillä on oikeus ilman korvausvelvollisuutta keskeyttää Testaamo-palvelun toimittaminen ja pääsy Testaamo-palveluun, jos se on tarpeen verkon, palvelun kehittämisen tai muuttamisen, puutteellisuuksien tai vikojen korjaamiseksi, tietoturvan ylläpitämiseksi, viranomaisen määräyksestä tai muista vastaavista syistä johtuen. Keskeytykset pyritään ajoittamaan niin, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa sinulle.

5. Korvausvelvollisuus ja vahingonkorvausvastuu

Emme korvaa sinulle tai kolmansille osapuolille miltään osin palvelun toiminnasta, käyttökatkoksista, virheistä, muuttamisesta, lopettamisesta tai vastaavista mahdollisesti aiheutuvia välittömiä tai välillisiä kustannuksia tai menetyksiä.

Vastaat Testaamolle aiheuttamastasi vahingosta, joka aiheutuu käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä.

6. Tietoturvallisuus

Pyrimme ylläpitämään riittävää tietoturvaa palvelussa ja ohjeistamaan sinua palvelun turvalliseen käyttöön. Tietoverkon käyttämiseen liittyy kuitenkin erilaisia riskejä. Vastaat itse palvelun käyttöön tarvitsemiesi laitteiden, ohjelmistojen ja yhteyksien tietoturvasta ja suojauksesta.

Käyttäjän tulee ilmoittaa välittömästi Testaamon henkilökunnalle tai Tutkimustie Oy:lle, mikäli käyttäjätunnus ja/tai salasana joutuvat ulkopuolisten saataville.

8. Testaamo-palvelun yhteystiedot

Testaamon ajantasaiset yhteystiedot löydät osoitteesta testaamo.net.

9. Käyttöehtojen voimassaolo

Testaamolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja. Ehtojen muutoksesta ilmoitetaan käyttäjille sivustollamme ja merkittävien muutosten osalta sähköpostitse.

Käyttöehdot on tarkistettu ja päivitetty 12.8.2022.