Etähaastatteluja nuorille maanpuolustuksesta ja omasta suhteesta Suomen puolustukseen!

Haku on käynnissä! Kaikille mukaan valituille ei ole vielä soitettu.

Haemme 17-19-vuotiaita nuoria jakamaan ajatuksiaan kutsunnoista, varusmies- tai siviilipalveluksesta ja Suomen maanpuolustuksesta yleensä. Haastattelujen tarkoitus on kuulla nuorten näkemyksiä asiasta sekä mahdollisesti saada tietoa siitä, mitä apua ja tietoa viranomaiset voisivat nuorille aiheesta tarjota.

Mukaan haetaan henkilöitä, jotka eivät ole vielä aloittaneet asepalvelusta. Kutsuntoihin on kuitenkin voinut jo osallistua. Haastatteluissa halutaan kuulla sekä naisia että miehiä ympäri Suomen. Ei ole väliä, aikooko suorittaa varusmiespalveluksen.

Ennen haastattelua täytetään kysely, joka liittyy suunnitteilla olevaan kutsuntauudistukseen. Uudistus koskee kaikkia sukupuolia.

Haastattelut tehdään Teamsilla touko-kesäkuussa klo 9-18 välillä. Osallistua voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Haastattelu kestää noin 45 min ja palkkiona on 40e-GoGift lahjakortti.

Haastattelu nauhoitetaan. Haastattelussa esille tulevat henkilötiedot anonymisoidaan litteroidessa eli haastateltavaa ei voi yhdistää haastattelumateriaaliin.

Soitamme mukaan valituille pitkin toukokuuta ja sovimme haastatteluaikoja.

Hae mukaan!

Sijainti

Online, verkkotutkimus

Aika

16.05.2023 - 10.06.2023

Palkkio

40e GoGift SuperLahjakortti

Kohderyhmä

17-19-vuotiaat

Aikaa tähän tutkimukseen:

7 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »