Ruokatuotteiden aistinvaraiset arvioinnit Tampereella!

Hae mukaan!

Haemme osallistujia ruokatuotteiden aistinvaraisiin arviointeihin Tampereelle!

Kyseessä on Augmented Eating Experiences -projektin tutkimus, jossa selvitetään eri teknologioin toteutetun lisätyn todellisuuden vaikutusta syömiskokemukseen. Tutkimuksessa selvitetään, miten näkö- ja/tai hajuaistiin liittyviä aistiärsykkeitä muuttamalla voidaan vaikuttaa kuluttajan kokemukseen elintarvikkeista. Tutkimuskäynnit toteutetaan Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Tampereen yliopiston yhteistyössä TAUCHI-tutkimuskeskuksessa.

Arvioitavat elintarvikkeet ovat pyöryköitä, joissa on seuraavia allergeenejä: kananmuna, maito. On myös hyvä huomioida, että arvioitavassa elintarvikkeessa voi olla sianlihaa, naudanlihaa, hernettä, sipulia, perunahiutaletta tai -tärkkelystä ja tavanomaisia stabilointiaineita sekä aromeja ja mausteita. Tuotteet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Arvioitavana on useampi tuote, joita maistetaan pieni määrä.

Tutkimuskäynti Tampereen yliopistolla kestää 30 minuuttia. Kerralla osallistuu yksi henkilö. Tutkimuskäyntejä järjestetään loppuvuoden aikana vielä 7.-16.12.

Käynnit ajoittuvat arkipäiville klo 8.30-19.00 välille. Tarkka aika sovitaan valittujen osallistujien kanssa henkilökohtaisesti.

Tutkimukseen valitaan iso joukko osallistujia. Kaikki halukkaat eivät välttämättä sovellu tutkimukseen esimerkiksi terveydellisistä syistä, minkä vuoksi pyydämme täyttämään oheisen hakulomakkeen, jonka pohjalta varmistamme osallistujien sopivuuden. Voit osallistua tutkimuskäynnille yhden kerran. Halutessasi voit vinkata tästä tuttavillesi.

Mukaan valittujen osallistujien yhteystiedot siirtyvät tutkimuksen toteuttajalle. Tietoja käsitellään huolellisesti ja tutkimuksen tulokset ovat anonyymejä. Osallistujat saavat lisätietoa tietojen käsittelystä ja tietosuojasta.

Mielenkiintoisen kokemuksen lisäksi saat kiitoksena Finnkinon elokuvalipun. Elokuvalippu toimitetaan sähköpostiin suoraan Finnkinolta 2 viikon kuluessa tutkimuskäynnistä.

Tässä tutkimuksessa pääset kokemaan jotakin uudenlaista! Tervetuloa mukaan!

Hae mukaan!

Sijainti

Tampereen yliopisto

Aika

24.10.2022 - 16.12.2022

Palkkio

Finnkinon elokuvalippu

Kohderyhmä

18-65-vuotiaat

-

Aikaa tähän tutkimukseen:

6 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »