Testaamon oma kysely: Tiedätkö millainen testaaja sinä olet?

Vastaa Testaamon omaan kyselyyn, arvomme leffalippuja!

Onko Testaamon toiminta sinulle jo tuttua vai tulitko sivuille ensimmäistä kertaa? Kiva joka tapauksessa nähdä sinua. Olemme tehneet pienen kyselyn, jossa eläinhahmot edustavat erilaisia testaajatyyppejä. Käy tuumailemassa, mikä kuvista resonoi sinulle ja katso osuiko laatimamme profiili oikeaan.

Arvomme kaikkien arvontaan osallistuvien kesken Finnkinon sähköisiä elokuvalippuja joulukuussa 2022. Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.


Näin Testaamo toimii:
Testaamo hakee osallistujia erilaisiin tutkimuksiin. Kun näet kiinnostavan tutkimuksen, johon olisit sopiva osallistuja, täytä hakulomake. Lopulliset osallistujat valitaan hakeneiden joukosta. Teemme valinnat, otamme valittuihin henkilökohtaisesti yhteyttä ja annamme osallistumisohjeet. Tutkimuksen jälkeen saat osallistumisesta luvatun palkkion.

Tutkimukset voivat olla esimerkiksi käytettävyystestejä, kuluttajahaastatteluja tai verkkopäiväkirjan täyttämistä. Tutkimukseen osallistuminen on mielenkiintoista ja samalla autat kehittämään tuotteita, palveluita tai toimintatapoja.

Jos haluat sinulle sopivat tutkimushaut suoraan omaan sähköpostiisi, kannattaa liittyä Testaamon paneeliin. Ilmoitamme kaikki avoimet haut myös verkkosivuillamme ja somekanavissamme facebook.com/testaamo ja Instagramissa @testaamonet.

Hae mukaan!

Sijainti

--

Aika

09.09.2022 - 31.12.2022

Palkkio

Leffalippujen arvonta

Kohderyhmä

-

Aikaa tähän tutkimukseen:

92 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »