Etsitään autoilevia 25-40-vuotiaita tv-ohjelmatutkimukseen!

Kerava, Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Vihti ja muut Helsingin seudun kunnat! Nyt halutaan mukaan muitakin kuin stadissa asuvia! Hae jo!

Viihdytkö auton ratissa? Tämä projekti on sinulle! Nyt haetaan autoilevia 25-40-vuotiaita sukupuolesta riippumatta mukaan ohjelmakehitysprojektiin. Osallistujia haetaan laajasti Helsingin seudulta eli lähipaikkakuntien asukkaat Hyvinkäältä Nurmijärvelle ja Mäntsälästä Järvenpäähän tervetuloa mukaan!

Ryhmät kokoontuvat Helsingin Pasilassa maanantaina 6.5. seuraavasti:
Ryhmä 1 klo 16.00 (kesto n. 2h)
Ryhmä 2 klo 18.00 (kesto n. 2h)

Tilaisuudessa kehitetään mediasisältöjä noin kahdeksan hengen porukassa tutkijoiden vetämänä. Tarjolla on pientä purtavaa. Tilaisuus saatetaan taltioida sisäistä tutkimuskäyttöä varten, mutta siitä ei tuoteta materiaalia julkisuuteen.

Palkkioksi osallistujat saavat 50 euron GoGift.fi Superlahjakortin, jonka käyttökohteen voi valita itse yli 100 vaihtoehdosta. Tutkimuspaikassa ilmainen pysäköinti.

Mukaan valittuihin osallistujiin otetaan yhteyttä huhti-toukokuun vaihteessa puhelimitse ja/tai tekstiviestillä. Tällöin saa myös tiedon projektin toteuttajasta, tarkasta sijainnista sekä saapumisohjeet.

Hae mukaan nyt!


Hae mukaan!

Sijainti

Helsinki, Pasila

Aika

06.05.2019

Palkkio

50 euron GoGift.fi -Superlahjakortti

Kohderyhmä

25-40-vuotiaat autolla liikkuvat

Aikaa tähän tutkimukseen:

15 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »