Testaamon työntekijät esittäytyvät: ANNI!

16.9.2019 Anni

Keitä ovat testaamon työntekijät, jotka käyvät läpi hakulomakkeita ja valitsevat osallistujat? Etusivultamme voit lukea pienet kuvaukset kustakin Testaamon työntekijästä. Ne eivät kuitenkaan kerro paljoa siitä, millaisia persoonia me kukin olemme. Esittelemme siis kunkin työntekijän pienen leikkimielisen kyselyn avulla. Kolmantena esittelyssä Anni.

10+5 kysymystä

1. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

Hupsu, haaveilija, perfektionisti

2. Mitä teit ennen nykyistä työtäsi?

Olen valmistunut musiikintutkijaksi ja ohjasin pari kertaa viikossa lasten musiikkipajoja. Päätoimisen elantoni sain myyjänä työskentelystä.

3. Mikä asia yllätti sinut nykyisessä työssäsi?

Minut yllätti se, kuinka paljon tässä työssä on nopeaa reagointia ja ongelmanratkaisutaitoja vaativia tilanteita. Myös se yllätti, miten tiivis ja toisiaan tukeva työyhteisö Testaamo on.

4. Millä sanalla työkaverit kuvailisivat sinua?

Uskaltaisin vastata, että rento.

5. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?

Kiitos uskonnollisen ala-asteopettajan haaveammattini oli lähetyssaarnaaja.

6. Missä työssä olisit aivan toivoton?

En voisi tehdä mitään työtä, mikä vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Varsinkin jos virheen seurauksena tapahtuisi jotain vakavaa. Pidän enemmän suurten kuvioiden hahmottamisesta.

7. Minkä taidon/kyvyn haluaisit vielä oppia?

Henkisen ja ruumiillisen hyvinvoinnin takia haluaisin oppia hengittämään paremmin ja syvemmin. Haluaisin myös oppia soittamaan mandoliinia.

8. Mistä asioista sinun on pitänyt luopua/opetella pois?

Tällä hetkellä pyrin myös olemaan reagoimatta jokaiseen signaaliin työpäivän aikana ja keskittymään sen hetkiseen tekemiseen. Karjalaisena yritän muistaa olla puhumatta toisten päälle, se on vaikeaa.

9. Miten rentoudut?

Parhaiten rentoudun kuuntelemalla musiikkia. Myös sarjamaraton ja käsityö ovat hyvä yhdistelmä.

10. Miten haluaisit kehittää Testaamoa?

Haluaisin kasvattaa Testaamon tunnettuutta entisestään. Haaveenani olisi, että jokainen suomalainen tuntisi Testaamon nimen ja toimintamme. Haluaisin myös kehittää tapoja, joilla voisimme vahvistaa testaamolaisten roolia toiminnassamme ja saada entistä enemmän heidän ääntään kuuluville.

Bonuskysymykset

1. Kenen kanssa vaihtaisit paikkaa päiväksi ja miksi?

Haluaisin kokeilla, miltä elämä tuntuisi jonkun hyvin rohkean ihmisen kengissä. Sellaisen, joka ei jännitä lainkaan tuntemattomia sosiaalisia tilanteita tai harkitse jonkin asian tekemistä epävarmuuden takia.

2. Mihin fiktionaaliseen paikkaan haluaisit matkustaa tai kenet fiktionaalisen hahmon haluaisit tavata?

Pienen merenneidon vedenalaiseen valtakuntaan. Pystyisin myös itse hengittämään veden alla.

3. Mitä emojia käytät eniten?

Ehdottomasti hymynaamaa, jolla on pisara jatkuvasti otsalla.

4. Mille vuosikymmenelle kuulut ja miksi?

1930-luku ei ollut erityisen mukava vuosikymmen, mutta olen aina rakastanut sen aikakauden eleganssia ja musiikkia. Kuulun henkisesti Cole Porterin illalliskutsuille ja tanssimaan Fred Astairen käsivarsille.

5. Paras ohje, jonka olet koskaan saanut?

Varaudu aina siihen, että mutkan takana tapahtuu jotain odottamatonta. Erinomainen ohje autoiluun, mutta voihan tätä soveltaa elämäänkin.

« Takaisin