Mikä on palkkiona usein käytetty GoGift SuperLahjakortti?

9.8.2019 Tuuli

Mikä on Testaamon kautta tutkimuksiin osallistumisesta usein palkkioksi sähköisesti toimitettava GoGift SuperLahjakortti? Tämä voi olla joillekin hieman tuntemattomampi lahjakorttityyppi, joten kokosimme pienen infon mistä on kyse.

Mikä GoGift ja SuperLahjakortti?

GoGiftin SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman käyttökohteen laajasta valikoimasta. Valikoimaan kuuluu muun muassa yli sata lahjakorttia erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin ja hotelli-, seikkailu- ja ravintolaelämyksiin tuotelahjoja unohtamatta. SuperLahjakortin voi lunastaa kerralla tai pienemmissä erissä useaan eri kohteeseen. SuperLahjakortti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä eteenpäin.

Miksi SuperLahjakortti?

Koska osa tutkimuksista toteutetaan verkossa, tutkimuksen järjestäjä ja Testaamo eivät tapaa osallistujia kasvotusten, jolloin palkkio täytyy voida toimittaa sähköisesti. Tämä ei ole monella lahjakortteja tarjoavalla taholla mahdollista. Tämä on näppärin tapa myös paikan päällä toteutettavissa tutkimuksissa, sillä usein tutkimuksen järjestäjät toivovat meidän Testaamossa huolehtivan osallistujien palkkioista. Fyysisten lahjakorttien postittaminen, katuosoitteiden kerääminen osallistujilta sekä mahdolliset häviämiset matkalla ovat syynä siihen, että olemme todenneet toimittamisen sähköpostitse kaikkein toimivimpana ja luotettavimpana tapana. GoGiftin käyttökohteiden valikoima on hyvin laaja ja mieluisaa tarjontaa on varmasti niin nuorisolle kuin iäkkäimmillekin testaajille. Tästä syystä lahjakortti onkin ollut pidetty testaajien keskuudessa.

Miten lahjakortti toimii?

Tilaamme lahjakortteja GoGiftiltä osallistujille yleensä 1-2 kertaa viikossa. GoGiftiltä saat sähköpostia yleensä siis viikon sisällä osallistumisestasi. Mukana on ohje, miten pääset lunastamaan lahjakorttisi – se on helppoa ja nopeaa! Jos lahjakorttia ei näy, kurkkaa ensin roskaposti. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Testaamoon tai lahjakortin lunastamista koskevissa kysymyksissä suoraan GoGiftiin.

Lahjakortin käyttökohteet?

Haluatko käyttää lahjakorttisi vaatteisiin, urheiluvälineisiin, elektroniikkaan, kirjoihin tai kodin sisustamiseen? Vai olisiko elämyskohde sinulle mieluisampi? Kiipeilemään, huvipuistoon, konserttiin tai hotelliin? Onnistuu! GoGiftin laajaa lahjakorttivalikoimaa pääset selaamaan täällä.

« Takaisin