Testaamo-paneeli - kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisten yhteisö

11.8.2022

Kesälomien jälkeen Testaamossa alkaa tuttuun tapaan vilkastua ja uusia hakuja aukeaa kiihtyvällä tahdilla. Jos et vielä ole osa tätä yhteisöä, nyt kannattaa liittyä, jotta saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uudesta hausta sähköpostiisi!

Testaamossa on mukana yli 15 000 kehittämisestä kiinnostunutta ja motivoitunutta ihmistä ympäri Suomen. Laatimiemme hakulomakkeiden avointen kenttien analyyttisista ja informatiivisista vastauksista heijastuu, että kyseessä on moninainen joukko suomalaisia, jotka ovat aidosti halukkaita avaamaan omia kokemuksiaan ja antamaan palautetta sujuvampien palvelujen ja tarpeellisten tuotteiden kehittämiseksi. Haluaisitko liittyä joukkoomme? Se onnistuu helposti nettisivuillamme!

Paneelimme perustuu henkilöiden omaan aktiivisuuteen, sillä emme soittele paneelimme jäsenille pyytäen heitä mukaan tutkimuksiin, vaan osallistujat valitaan aina kuhunkin tutkimukseen hakeneiden keskuudesta. Vaikka pidämme tärkeänä, että osallistujat saavat ajastaan ja ajatuksistaan kohtuullisen palkkion, motivaationa on tyypillisemmin jännittävä kokemus ja todellinen halu auttaa omien mielipiteiden ja ideoiden muodossa. Usein asiakkaamme kiittävätkin motivoituneista ja sanavalmiista osallistujista.

Myös osallistumiseen sitoutuminen on korkealla tasolla - on melko harvinaista, että panelistimme jättäisi saapumatta tutkimuspaikalle esteestä ilmoittamatta. Kun yllättävän esteen sattuessa peruutuksesta ilmoitetaan meille ajoissa, ehdimme usein hankkia tilalle jonkun muun aihepiiristä kiinnostuneen, innokkaan henkilön.

Tiedotamme avoimista tutkimushauista nettisivuillamme, sosiaalisen median kanavissamme ja panelisteille lähetettävissä sähköposteissa. Paneelimme on helppo liittyä – sekä halutessaan poistua – jolloin se pysyy elinvoimaisena. Testaamon tiimi pitää yhteyttä osallistujiin henkilökohtaisesti ja auttaa tarvittaessa sekä tutkimuspaikalle suunnistamisessa että mahdollisiin etukäteen mietityttäviin kysymyksiin vastaamalla.

Tervetuloa mukaan Testaamoon!

« Takaisin