Testaamon työntekijät esittäytyvät: SIMO!

19.1.2021 Simo

Olemme käyttäneet leikkimielistä kyselyä esitellessämme Testaamon työntekijöitä. Luonnollisesti myös joulukuussa Testaamon tiimiin liittynyt Simo pääsee vastaamaan näihin kiperiin kysymyksiin. Jos haluat tietää, kuka puhelimen toisessa päässä soittaa tutkimusaikaa, voit tutustua kaikkiin Testaamon työntekijöiden vastauksiin edellisissä blogeissa. Nyt vuorossa Simo:

10+5 kysymystä

1. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

Rauhallinen, ideoiva raumalainen.

2. Mitä teit ennen nykyistä työtäsi?

Olen työskennellyt aiemmin korkeakouluharjoittelijana kuntapuolella kehittämistehtävissä. Olen tehnyt myös myyjän töitä. Testaamoon päädyin tehtyäni vuoden verran litterointeja Tutkimustiellä.

3. Mikä asia yllätti sinut nykyisessä työssäsi?

Asiakaspohjan monipuolisuus! Testaamon palveluita käyttää niin monenlaiset eri toimijat. Myös työn monipuolisuus on yllättänyt – täällä pääsee tekemään kiinnostuksen ja innostuksen mukaan hyvin monia eri asioita.

4. Millä sanalla työkaverit kuvailisivat sinua?

Kyllä siinäkin varmaan rauhallisuus korostuu, toivottavasti minut nähdään myös analyyttisenä ja ratkaisukeskeisenä tekijänä.

5. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?

Taisi olla arkeologi! Ajatus siitä, että maasta voi löytyä vihjeitä menneiden aikojen tarinoista oli hyvin kiehtova.

6. Missä työssä olisit aivan toivoton?

Jaa-a, varmaan jossain kovin monotonisessa ja fyysisesti raskaassa työssä. Toivottoman huono olisin varmaan esports-pelaajana.

7. Minkä taidon/kyvyn haluaisit vielä oppia?

Olen jo hieman perehtynyt ohjelmointiin ja sitä olisi mukavaa oppia lisää.

8. Mistä asioista sinun on pitänyt luopua/opetella pois?

Sormien naksuttelusta.

9. Miten rentoudut?

Haluaisin vastata, että luonnossa käyskentelemällä ja vaikka sienestämällä (mitä kyllä teen myös) mutta todellisuudessa kulutan valtavia määriä Youtube-videoita ja pelaan video-/lautapelejä tai urheilen rentoutuakseni.

10. Miten haluaisit kehittää Testaamoa?

Haluaisin, että Testaamon asiakaspohja laajenisi vielä entuudestaan ja palveluistamme löytyisi kaikille toimijoille sopivat ratkaisut. Haluaisin myös, että Testaamon kautta osallistujat pääsisivät vaikuttamaan oman kaupunkinsa asioihin esimerkiksi aluesuunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Bonuskysymykset

1. Kenen kanssa vaihtaisit paikkaa päiväksi ja miksi?

Vaihtaisin paikkaa Jukka Lindströmin kanssa ja tekisin päivän aikana pari kautta lisää Noin viikon uutisia.

2. Mihin fiktionaaliseen paikkaan haluaisit matkustaa tai kenet fiktionaalisen hahmon haluaisit tavata?

Puolen hehtaarin metsä vaikuttaisi mukavalta paikalta, matkustaisin sinne. Hahmoista sanotaan vaikka Morgan Freemanin hahmo elokuvasta Bruce Almighty.

3. Mitä emojia käytät eniten?

Taidan valitettavasti käyttää eniten itkunauru-emojia. Eniten pidän kaikista hauskoista eläin-emojeista, joita pyrin käyttämään mahdollisimman paljon myös.

4. Mille vuosikymmenelle kuulut ja miksi?

Teknologian ja internetin kehitys 2000-luvulla vaikutti nuoruuteeni ja lapsuuteeni todella paljon, joten ehdottomasti sinne.

5. Paras ohje, jonka olet koskaan saanut?

Vastataan tähän tuoreempi ohje, joka on napattu Rutger Bregmanin Hyvän historiasta: ”Jos et tiedä, lähde hyvästä.”

« Takaisin