Testaamon työntekijät esittäytyvät: SANNA!

10.9.2020 Sanna

Olemme käyttäneet leikkimielistä kyselyä esitellessämme Testaamon työntekijöitä. Testaamo on iloksemme saanut kesän alusta uuden työntekijän, ja luonnollisesti myös Sanna pääsi vastaamaan kinkkisiin kysymyksiin. Jos haluat tietää, kuka puhelimen toisessa päässä soittaa tutkimusaikaa, voit tutustua kaikkiin Testaamon työntekijöiden vastauksiin edellisissä blogeissa. Nyt vuorossa Sanna:

10+5 kysymystä

1. Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi?

Nämä on aina vähän hankalia. Ainakin toivoisin, että minut nähtäisiin rentona, välittömänä ja luotettavana ihmisenä.

2. Mitä teit ennen nykyistä työtäsi?

Ennen Testaamoon siirtymistä olin Tutkimustiellä freelance-litteroijana. Litterointityöt jatkuvatkin edelleen Testaamon tehtävien rinnalla. Aiemmin olen tehnyt erilaisia ravintola-alan töitä. Korkeakouluopintoihin liittyvän harjoittelun tein viestintätehtävissä tiedotusassistenttina.

3. Mikä asia yllätti sinut nykyisessä työssäsi?

Se, kuinka paljon työhön kuuluu rekryprojektien ohella itse Testaamon toiminnan kehittämistä. Odotankin innolla, että kun tulevaisuudessa pääsen paremmin sisälle Testaamon arkeen, pystyn sukeltamaan enemmän myös tähän kehittämispuoleen.

4. Millä sanalla työkaverit kuvailisivat sinua?

Toivottavasti jollakin noista ensimmäisen kysymyksen vastauksessa mainituista :D Uskoisin, että rento tai luotettava löytyisi listalta.

5. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?

Mulla ei ole koskaan ollut selvää haaveammattia. Olin tosi kissarakas lapsi, joten varmaan eläinlääkäri oli ykkönen.

6. Missä työssä olisit aivan toivoton?

Tanssijana. Ylipäätään sellaiset työt, jotka vaativat hyvää kehonhallintaa, rytmitajua tai musiikillista osaamista, olisivat mulle ihan mahdottomia.

7. Minkä taidon/kyvyn haluaisit vielä oppia?

Keväällä koin lievän eksistentiaalikriisin, sillä jouduin valmistumisen myötä luopumaan opiskelijuudesta seitsemän vuoden jälkeen. Samalla tajusin, että siedän todella huonosti epävarmuutta. Haluaisinkin siis oppia rohkeammaksi ja uskaltaa enemmän, mutta toisaalta haluaisin myös oppia hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Humanistina haluaisin myös oppia ammattiylpeämmäksi. Taitoja kaiketi nämäkin!

8. Mistä asioista sinun on pitänyt luopua/opetella pois?

Kahvin juonnista sokerilla. Liiallisesti perfektionismista ja tunnollisuudesta. Olen iloinen, että Testaamon työssä olen alusta asti osannut hyvällä omallatunnolla jättää työkännykän töihin ja hiljentää Skype-viestit illoiksi.

9. Miten rentoudut?

Tällä hetkellä suosikkeja ovat äänikirjat sekä erilaiset lauta- ja korttipelit. Myös tosi-tv-ohjelmat toimivat tosi hyvin.

10. Miten haluaisit kehittää Testaamoa?

Haluaisin kehittää Testaamoon kuulumista entistä motivoivammaksi ja palkitsevammaksi. Haluaisin valita tutkimuksiin mukaan aina mahdollisimman paljon ensikertalaisia, mutta samanaikaisesti pitää paneeliin kuulumisen motivoivana myös jo pidempään Testaamossa olleille ja jo aiemmin tutkimuksiin osallistuneille. Lisäksi toivoisin jatkossakin myös paljon verkkotutkimuksia, jotta ihmiset eri puolilta Suomea pääsisivät vaikuttamaan!

Bonuskysymykset

1. Kenen kanssa vaihtaisit paikkaa päiväksi ja miksi?

Jonkun, joka eläisi mahdollisimman erilaista elämää kuin itse elän.

2. Mihin fiktionaaliseen paikkaan haluaisit matkustaa tai kenet fiktionaalisen hahmon haluaisit tavata?

Tylypahkaan!

3. Mitä emojia käytät eniten?

Se tavallinen virnistyshymiö :D

4. Mille vuosikymmenelle kuulut ja miksi?

Teini-ikäisenä henkisenä kasarirokkarina olin kovin harmistunut siitä, etten saanut elää nuoruuttanu 80-luvulla, joten on varmaan pakko valita se.

5. Paras ohje, jonka olet koskaan saanut?

Elämässä kaikki asiat tuppaavat aina järjestymään tavalla tai toisella.

« Takaisin