Tule mukaan kehittämään kotimaisen brändin markkinointia!

Suurista kaupungeista koko Suomen laajuudelta haetaan edelleen osallistujia!

Tähän tutkimukseen päästäkseen ei tarvitse olla uskollinen tietylle brändille tai ostaa tiettyjä tuotteita - jopa päinvastoin: pyrimme jälleen saamaan kokoon laajan erilaisista asioista kiinnostuneen osallistujajoukon eri puolilta Suomea. Erityisesti vielä haetaan osallistujia suurimmista kaupungeista.

Millaiset brändit puhuttelevat sinua parhaiten ja miksi? Nyt on tilaisuus päästä vaikuttamaan kotimaiseen markkinointiin verkkotutkimuksen muodossa! Mukaan haetaan tällä kertaa innovatiivisia ja analyyttisia 25-50-vuotiaita sukupuolesta riippumatta.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan nettitutkimukseen, jossa kysymyksiin vastataan viikon aikana itselle sopivan aikataulun mukaan, tämä voi olla sinun juttusi! Palkkioksi mukana olleet saavat 40 euron sähköisen GoGift.fi Superlahjakortin.

Verkkopäiväkirjan vastausaika on 24.-30.4., joten osallistujavalintoja tehdään ripeällä aikataululla. Hae siis pian mukaan! Kehitysprojektiin valitut osallistujat saavat lisätiedot tutkimuksesta sekä osallistumisohjeet sähköpostitse.

Huom. Hotmail-sähköpostiosoitteella ei ikävä kyllä teknisen ongelman takia voi osallistua tähän tutkimukseen. Käytä siis haussa vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta mikäli mahdollista.

Hae mukaan!

Sijainti

Online, verkkotutkimus

Aika

24.04.2019 - 30.04.2019

Palkkio

40 euron GoGift -Superlahjakortti

Kohderyhmä

25-50-vuotiaat vaikuttamisesta kiinnostuneet eri puolilta Suomea

Aikaa tähän tutkimukseen:

9 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »