Lapsiperheille suunnattu tutkimus lasten mediankäytöstä. Tutkimuskaupunkeina maaliskuussa Vantaa ja Kuopio!

Vantaan ajat on sovittu, Kuopion tutkimuksiin voi edelleen hakea.

Onko perheessäsi 3-6-vuotias lapsi/lapsia? Jos vastasit kyllä, olisitko halukas osallistumaan laadulliseen tutkimukseen lapsesi kanssa? Etsimme osallistujia lapsiperheissä tehtävään tutkimukseen 3-6-vuotiaiden lasten mediankäytöstä. Tutkimuksia järjestetään kevään aikana eri kaupungeissa. Nyt etsimme perheitä Vantaalta ja Kuopiosta. Huhtikuussa tutkimukset jatkuvat Tampereella ja Helsingin kehyskunnissa.

Tutkimuksessa tutkijat saapuvat kotiisi seuraamaan lasten mediankäyttöä, sekä juttelemaan rennosti lasten ja vanhempien/vanhemman kanssa. Tutkimukseen ei tarvitse valmistautua etukäteen mitenkään, se että on paikalla riittää. Tutkimus kestää maksimissaan 2 tuntia, ja vierailuun osallistuu 1-2 tutkijaa. Jos perheessä on useampi 3-6-vuotias, lapsista voi osallistua tutkimukseen yksi tai useampi, vanhempien päätöksen mukaan. Tutkimusvierailun aikana kuvataan videotallenne, jota käytetään ainoastaan tutkimus- ja kehitystarkoituksessa. Pyydämme videointia varten luvan vanhemmilta. Palkkiona tutkimukseen osallistumisesta on 80e GoGift Superlahjakortti, jolla voi keksiä mukavaa tekemistä vaikka koko perheelle.

Tutkimuspäivät ovat Vantaalla maanantai 25.3. ja Kuopiossa perjantai 29.3. Tutkimuksen aikana riittää, että toinen vanhemmista on kotona. Tutkimusajat ovat klo 10-12 klo 13-15 ja klo 16-18. Voit merkitä hakulomakkeeseen teille sopivat ajat ja vahvistamme tutkimusajat puhelimessa mukaan valittujen kanssa.
HUOM! Vantaan tutkimuspaikat on täytetty. Kuopioon voi edelleen hakea.

Hae mukaan!

Sijainti

Haastateltavan oma koti

Aika

25.03.2019 - 29.03.2019

Palkkio

80e GoGift Superlahjakortti

Kohderyhmä

Lapsiperheet Vantaa ja Kuopio

Aikaa tähän tutkimukseen:

4 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »