Nyt etsitään eri-ikäisiä ihmisiä ympäri Suomen kertomaan arjestaan ja elämästään verkkopäiväkirjaan!

15.2. Osallistujavalinnat on nyt tehty ja tutkimuksen toteuttaja ottaa valittuihin yhteyttä pikapuolin. Lämmin kiitos vielä kaikille hakijoille!

Tällä kertaa osallistujia haetaan mahdollisimman laajasti eri puolilta Suomea: suurempien kaupunkien ja kasvukeskuksen lisäksi erikokoisilta pienemmiltä paikkakunnilta sekä maaseudulta. Verkkopäiväkirjatutkimus käsittelee arkielämää, elämäntapoja ja tulevaisuuden näkymiä. Päiväkirjan kysymykset koskevat siis elämän erilaisia osa-alueita ja niitä halutaan ymmärtää juuri sellaisina, kuin kirjoittaja ne elää ja kokee.

Päiväkirja tarkoittaa tässä tapauksessa suljettua verkkoraportointialustaa, jolla osallistujat saavat vastata kysymyksiin ja kertoa jokapäiväisestä elämästään siinä määrin kuin haluaa. Osallistujilta edellytetään kuitenkin halua ja motivaatiota vastata kysymyksiin paneutuen ja ajatuksella. Kiitoksena aktiivisesta osallistumisesta on luvassa 60 euron GoGift Superlahjakortti.

Raportointi tapahtuu aikavälillä 18.-25.2. oman aikataulun mukaisesti. Kokonaisuudessaan aikaa on hyvä varata noin pari tuntia.

Mukaan valitaan monipuolisesti eritaustaisia ja -ikäisiä osallistujia eri puolilta Suomea. Mukaan valittuihin ollaan yhteydessä sähköpostitse viikon 7 lopussa. Jos toteatkin yhteydenoton saadessasi, että et ehdi sitoutua vastaamiseen helmikuussa, ilmoita siitä tutkijalle, jotta paikka vapautuu seuraavalle kiinnostuneelle.

Hae mukaan täyttämällä esitietolomake!Hae mukaan!

Sijainti

Online, verkkotutkimus

Aika

18.02.2019 - 25.02.2019

Palkkio

60 euron GoGift.fi -Superlahjakortti

Kohderyhmä

Kaikenikäiset, eri puolilla ja erikokoisilla paikkakunnilla asuvat henkilöt

Hakuaikaa jäljellä tähän tutkimukseen:

7 päivää

Valitsemme osallistujia tutkimukseen jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pian!

Eikö tämä tutkimus ole juuri sinulle sopiva?

Ei huolta, liity Testaamon jäseneksi niin saat juuri sinulle sopivat kutsut ensimmäisenä!

Haluan liittyä »